I treat you how you want to be treated just teach me how.

Uppsala Reggae Festival 2011 it is!” Last update?!?! :o Damn… The reeeal forgotten blog….

Mycket har hänt sen senast i alla fall både bra/roliga och tråkiga saker har skett i mitt liv. här får ni en liten kort sammanfattning:

Som sagt och som vanligt så blev det självklar URF! Toppen var det as usual!

Har även fyllt år!! 18 ÅR blev det den här gången! jag hade de unbart kul o trevligt med min älskade familj och bästaste vänner! den  började på URF (as usual), vaknade upp hemma hos Therese, jag o Jeremy åkte hem till Nybygård där familj och släkt befann sig, det blev tårta o godsaker, senare blev det utgång (Efterfest med Elephant man). och på Onsdagen (lill-lördag) Blev det fira mig och Therese igen på BJ blev det denna gång…. (Syster Binta var/är saknad såklart som är kvar i Jamaica) Men men grattis till mig själv som fyllt 18 år iaf! ;)

Har även flyttat från mitt kära hem i Nyby Gård! :’( And this is how I feel about that!:

… Så nu bor jag numera i Salabacke (2min från gränby centrum ett litet + i kanten iaf) och på helgerna hos mormor i Farsta (My second home!)

Var i Stockholm för några helger sen 1 dag tillbringade jag med Jeremy vilket jag hade gjort nästan varje dag i typ 2 veckor eller nåt… På lördagen var jag med Rs, vi åkte till Jordbro där hans kusin skulle uppträda, vi tillbringade hela kvällen där. Var där några timmar tills vi drog vidare till en danslokal och typ ”efterfestade lite” det blev jag, rs, hans kusin och tjej och nästan alla som uppträdde tidigare, var där resten av kvällen, hade det väldigt trevligt faktiskt, åkte in mot stan o träffade upp Jeremy igen, och åkte direkt hem till Farsta igen (kom dit vid 6 på morgonen) vakna runt 8 igen,mötte upp Rs i stan och åkte bil hem till Uptown igen.

Har fått bra erbjudanden jag blivit vääldigt glad över också både den dagen men även andra dagar också! Sweet! Men får se hur det går med det då…. Vad kommer ni inte få veta än iaf! ;)

Skolan har börjat igen också. Sista året nu äntligen sen är det Studenten!! Fan vad jag längtar, ska satsa det här sista året nu och fokusera mycket på skolan så jag kan ta studenten med bra betyg.

Tyvärr så kraschade min data för några dagar sedan så det blir nog inga bilder den här gången.

Ska nu gå o lägga mig så jag orkar upp imorn.

PEACE OUT! ♥

Recent Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge