Cry as hard as you want to, but just make sure that when you’re finished, you never cry for the same reason again.

Hellu, Sitter hemma hos min favo kurder just nu (Tarzan och Shajwan). Har vart i skolan idag som vanligt, åkte hem och väntade på lillebror som jag skulle va barnvakt åt tills Jai och Sara kom o tog över… Sen kom även Shajwan, vi rökta vattenpipa o bara tog de lugnt o snacka massa skit som vanligt. Åkte sen hem med Shajwan och nu sitter vi här och väntar på att Tarzan ska komma tillbaka så vi kan börja kolla filmen jag laddat ner. Det blir filmen Precious. Filmen verkar vara skit bra faktiskt! Här är trailern

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3UeJD031qRc]

 

Peaace out!

 

Recent Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge