”Själen är äldre men kroppen är 18″

Ligger i sängen med syster Jai, kollar på tv och bara tar det lugnt typ. Idag blev det ingen praktik för min del, tog lite sovmorgon och satsade på pluggandet istället…  Sen blev det lite ärenden med mamma och så rörde jag mig mot skolan. Åkte hem till Therre efter skolan, chillade bara o käka tacos. Tog bussen med Shajwan och Therese och åkte hem till mig och bara chillade typ…. De gick hem för en stund sen, ska nu bara kolla film med Familjen och imorgon kommer ÄNTLIGEN min efterlängtade älskade storasyster Binta hem!!

Ps. Filmen Preciuos som jag såg här om dagen den var verkligen skit BRA, den tipsar jag verkligen alla att se!!!

Min fina syster i Jamaica ♥

Peace Out! <3

Recent Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge