‎”Den drucknes tal är den nyktres tankar”

Tjabba, ligger i min säng just nu fortfarande sjuk (som jag nu varit sen i lördags) och med Melina i Skype. Äntligen har min syster kommit hem igen så nu är HELA familjen samlade igen i en och samma lägenhet som vi inte har varit på flera år nu. Idag blev det ingen skola för min del, då jag fortf är sjuk och som det ser ut nu så blir det nog ingen skola imorgon heller… Men får se hur jag känner mig imrgon iaf! Väntar nu hem syster Binta som åkte till sthlm igår och är nu påväg hem, så ska försöka hålla mig vaken tills hon kommer….

Här har vi världens sötaste o bästaste lillebror♥

Peace out!

Recent Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge