If you didnt hear it with your own ears or see it with your own eyes ,don’t invent it with your small mind and share it with your big mouth.

Haallo. Är i skolan just nu, har hål timme så försöker fördöja tiden lite med musik,blogg o facebook. Har inte gjort något speciellt den senaste tiden, bara tagit det lugnt hemma och med vänner/familj typ… Helgen var Nice. Första helgen på 3 månader som Binta o Vendela var hemma (som också missat min födelsedag) så i helgen bestämde vi utgång! Fredag i Uppsala (Bj) där vi även firade bästaste Sara som fyllde 20!! Lördagen åkte vi till Sthlm tiiiidigt på morgonen då rebound skulle ha audition. Efter det så gick jag och mina systrar +Vendela och Melina o käka, åkte sedan hem till mormor i Farsta och mot kvällen blev det inte exakt som vi planerat men det blev utgång på Berns iaf! I söndgs åkte hela familjen till sonla där Binta skulle ha sina dansklasser, kom hem vad  21-22 tiden.

BJ(Fredagen)

My girls and I

 Bästis och Jag

Jag,Sep,Hengi,Vendela,Jai och Sara

Jag och min älskade systrar!

BERNS(Lördagen)

Binta,Jai och Jag

Solna

Dance

Sötaste Tijan

Peace Out!

Recent Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge