Its okey not to be okey!

Vaknade för en stund sen, har sovmorgon idag då jag slutar vid 10-tiden idag. Åkte med Binta till solna i söndags där hon och Vendela hade sina klasser, kom inte därifrån förns åtta-tiden. Gick och käka efteråt med Binta,Vendela,Aurelia,Patuu och Jeremy, sen åkte vi alla hem till Patuu och bara umgick och kollade film typ, deckade där. Åkte in till stan i sthlm nästa dag och käka o åkte sen hem till uppsala…  Hjälpte mina käraste systrar att flytta ut härifrån till Gottsunda. Nu ska jag bege mig.

Peace out!

Recent Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge