Be with someone who knows exactly what they have when they have you. Not someone who will realise it when they’ve lost you.

Ligger hemma hos Tarzan o Shajwan just nu, har precis kollat på film med dom och Therese. Det blev filmen hur många lingon finns det i världen?. Åkte till Sthlm igår för att fira min kusin Mabou. Det blev utgång på Beats at bolero. Träffade familj o vänner man inte träffat på typ år och dar känns det som. Skit nice, saknat dom verkligen! trevligt sålänge det varade (innan kaoset började). Inget mer med det, åkte till Sollentuna och Solna runt 2 idag med Binta och VendelaBlackout family hade träning, innan deras kommande shower. Efter det åkte jag med Vendela till Arlanda bara o hämta bilen för att sedan åka tillbaka till Uptown. Följde me Vendela hem för att hämta Vattenpipan och sedan träffa tjejerna, åka hem till mig, röka och umgås lite och sedan åkte vi hem till Tarzan och Shajwan. And here I am now, going to sleep.

några bilder från kvällen bara.
jag och Mabou
Luke,Jeremy, Mabou och Binta

Yusuf, Ibbe och Jeremy

Jeremy, Michele och David

Peace out!

Recent Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge