Long time….

Sitter hemma hos syster i Gottsunda med Jeremy just nu, har precis käkat frukost o nu ska vi bara kolla film och ta det lungt…. under lovet har jag bara tagit de lugnt de flesta dagarna och de andra festat lite. Har spenderat nästan de 3 senaste veckorna här i Gottsunda, varit hemma kanske 2-3ggr.  Men det har ändå varit ganska så skönt att vara här!

One knock eventet har även varit. Det var riktigt nice, massa duktiga dansare från Uppsala, Stockholm, Malmö och Örebro. Första priset på One knock event’s Battle gick till min bästaste Melina och Jeremy, andra plats gick till kusinen Sally och Lillebror Mabou såå duktiga de var! (klipp från battlen kommer upp snart)

 

Tarzan fyllde år i Torsdag så att i Fredags firade vi henne, först var vi hemma hos nicho o för”festa” och sedan rörde vi oss alla till BJ! Ännu ett stort grattis till min fina bästis! ♥

Imorn är det skola igen! Är sååå otaggad på den… och typ allt annat just nu men ska iaf till bibblan med terre och plugga efter.

Här kommer lite bilder från i Fredags!

My sisters and I

 

Jag och Bestie

 

Jag,Tarzan och Midia

 

Mina underbara vänner!

 

 

Peace out!

Recent Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge