Wiz Khalifa nästa!

I helgen blev det en impuls ”resa” o åkte till Sthlm med Binta,Vendela o Mell. Åkte direkt till Handen där Rebound och Revolution hade träning, åkte sedan hem till Patuu me binta o vendela o spenderade resten av natten där. Lördagen skulle Reb och Rev va med i en dancehall tävling i Tyresö. Det gick bra och dom var GRYMMA! dekom på 2a plats! Mötte min kusin o åkte hem till farmor i Rinkeby efter tävlingen, sov där. Söndags fyllde min lilla kusin 8år så var där ett par timmar och träffa sedan upp Binta, Vendela, Melina o ligan på restaurang, tog de lugnt och åkte sedan hem. Idag bär det av till Wiz khalifa som ska uppträda på Munchenbryggeriet i Stockholm. Fick det i en lite försenad present av farmor! Så ska dit med mina bästaste tjejer Therese, Shajwan, Midia och kusin Sap.

”used to be too young, now Im out Buying the bar”

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KuVAeTHqijk&ob=av2e]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=UhQz-0QVmQ0&ob=av2e]

 

 

Peace 0ut!

Recent Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge