Sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve.

Wis Khalifa blev det… Åkte dit med Therese, Shajwan och Midia. Skit nice var det! Efter det åkte vi in till stan o mötte upp Binta, Melina,Joanna, Vendela, Titti o company….hehe

Lite bilder…. ( med min Keffa kamera)

 

 

Har typ varit i Stockholm vare helg de senaste månaderna förutom förra helgen och den här helgen då jag var med tjejerna (Tarz,Therese och Shajwan) här i uppsala bara och denna helg har jag bara varit i Gottsunda typ, Idag åkte jag, Binta,Chris och Mabou till sthlm över dagen bara då binta skulle hålla i en workshop och Rebound hade deras sista träning för terminen.

Lite bilder från olika utgångar i sthlm med folket!

(På mama Africa)

 Binta and Ice

  (I högdalen)

Några veckor sedan. (På strand)

 

Självklart blev det några chill-dagar i Fiskis också och inte bara ”festande” även om det varit ganska kmt av det nu senaste tiden….

Och även en heeel del chill i Gottsunda hos systrarna med dom men även bara med bästis (Therre) vissa dagar (som denna). Andra dagar med annat folk också……….

Peeace Out!

Recent Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge