Natt-chey

Hellooe there! Sitter o tråkar vid datorn bara som jag typ gjort hela dagen… Sov skit länge idag, kunde verkligen inte sova igår natt. Låg i sängen drygt 3 timmar men tankarna hindrade mig från att få min sömn… Skit drygt. Jag gick upp vid 3 tiden idag ialla fall. Sen dess har jag bara varit med familjen, lagat mat, suttit vid datorn o tagit en skiit lång o skön dusch. Just nu sitter jag med min övertrötta-natt-humor o bokstavligen döör av garv åt Melina, Therese o Kelson som jag sitter o chattar med… Har precis bakat en kaka (var för osysselsatt så jag var tvungen). En god kladdis blev det. Måste nu ta o knocka kudden så jag inte sover bort hela morgon dagen med! Men först en sista spel omgång (Biljard, jag vet har inget liv elr fööör uttråkad tjeej).

Ser ni va söt hon är! Min mell (Jag vet blev skit ful med min min på bilden, men det var nog den ända bilden på oss som jag aldrig lagt upp).

Peace out!

Recent Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge