EN dag kvar! :D

Sitter hemma hos syster just nu i Gottsunda helt lonely typ (Therese sover), så jag får roa mig själv med musik o Vendela i chatten typ… Är verkligen skit trött, har typ inte sovit nånting inatt pga vissa omständigheter (i mitt huvud)…. Gick upp skit tidigt och har bara stressat runt (med Therese som sällskap) på olika ärenden sen dess typ. Har tillbringat de senaste dagarna med mina bästa vänner bara innan jag reser bort far far away. Finally! :D

Vart säger jag inte än, men kommer sakna mina kära vänner o familj såklart! Men ska ha det såååå underbaart! Första nyår i ett VARMT land, så tuungt jag ska ha det!

Seee u soooon Solen.

Bless!

Recent Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge