In London M8′s

Heelloe! Sitter pa flygplatsen i London, hur uttrakad som helst! Ar helt overdrivet trott! Har inte sovit nanting inatt typ, kunde typ inte heller sova pa planet pavag hit da de va en dryyyg unge som satt o sparka pa mitt sate hela vagen typ! hade over 12 timmars vante tid har i London tills flyget till Miami kommer. Det ar nu ca 8 timmar kvar…. *Suck*. Och sen 10 timmar pa flyget harifran london till Miami och sen darifran aker jag till JAMAICA antligen! Fyyy vad jag har langtat asso! :D

De ska bli skit nice verkligen! Fira nyar och allting dar borta i varmen med mina sisters Binta och Vendela! Men nu kan jag inte skriva mer for tiden pa Internetet gar ut om ca 2 min! Seee yah

Blessings!

Recent Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge