A dream came true!

Sitter hemma just nu (alltså i huset som vi bor här borta i Jamaica). Ska strax ut i solen, till stranden,stan och köpa lite grejer och sen fixa hår och naglar! NICE. Har det verkligen ski bra här borta och NEJ jag vill inte kma hem! Eller enda anledningen till vrf jag isf skulle vilja kma hem är väl för familjen i tjejerna…..Hehe.

Landade här i Jamaica för 2 dagar sen, resan gick bättre än jag trott, det ända riktigt jobbiga var nog väntetiden på typ 14 timmar i London! Trodde jag skulle dö av trötthet där på flygplatsen…. Men kom fram till slut i alla fall (tydligen). Blev hämtad av Binta och Vendela här på flygplatsen. Åkte och käka på Burger King helt stressade då det var typ 2 timmar kvar tills nyår! Åkte hem fort o lämnade min packning i fixade mig, åkte till en fest som vi var på ett tag, träffade några (dans) tjejer från Sverige (Binta o Vendelas kompisar). Efter det så rörde vi alla oss mot passa passa! Det var gaaalet där! Skiit niiice verkligen! Kom inte därifrån förens 9 på morgonen… Heelt död var man ju efter så dagen efter (igår) var man heelt död typ, så vi tog det bara lugnt typ umgicks med varandra och så….. Men nu blir det frunch time for us!

Bleessings!

 

Recent Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge