Trust issues

Sitter och bara lyssnar på musik och tar det lugnt typ, har precis skypat med min älskade syster Binta som är i Jamaica och resten av blackout (Mathilde och Vendela)! Kl är nu 10 över 5 på morgonen och jag har vänt helt o hållet på dygnet förr igår blev det en liten fest här med Therese,Banaz, Nicho,Dennis,Shajwan,Hareg, Jennie och Natta kom även förbi en stund . Vi hade det super trevligt gick inte o la oss förens på morgonen nån gång och vakna typ 22.00 om jag minns rätt. Lagade mat till mig och Therese och kollade på film. Jag ska nu gå och försöka sova och ställa väckar-klocka så att jag inte fortsätter vända mitt dygn ännu mer!

Peace Out

Recent Related Posts

En reaktion på “Trust issues

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge