I notice everything, I just dont say anything

Chilling in my other home, Tjejerna drog precis härifrån. Jag vet att det har varit fett dålig update men har inte orkat sätta igång o blogga, har faktiskt nästan inte ens tänkt på bloggen men har iallafall bara varit med tjejerna de här dagarna och i förrgår så åkte jag hem till mamma och sov där några dagar bara, även om hon är borta i Sthlm me lillebror men det är ändå skönt att vara ensam ibland även om jag saknar henne… Var barnvakt åt lilla Elli igen vilket gick super good. Har varit med min bästis i 1 vecka och 2 dagar nu exakt varje dag 24/7 och har kvar drygt 3 veckor eller nåt… SuperNICE faktiskt! Sitter o målar naglarna just nu ska ta o kolla på film o sen decka typ så vi orkar upp relativt tidigt imorgon!

 

Peace out!

Recent Related Posts

En reaktion på “I notice everything, I just dont say anything

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge