Min syster Is HOME!

Sitter hemma med tjejerna (Banaz,Shajwan,Sep,Therese och Shaida) bara, jag och Sep har precis bakat en super god kladdkaka. Har bara varit hemma och tagit det lugnt idag och väntat på min efter-längtade storasyster som kom hem idag! Fick en super-fin adidas tröja från Thailand också och en smink väska. Tack så mkt ännu en gång min bästaste syster! Nu är bara min andra syster (Binta) Saknad men är fett glad för henne, jag vet att hon har det dunder där borta i Jamaica och Igår uppträdde dom Elephant man på Sum fest (En stor festival i Jamaica). Nu ska jag fortsätta vara social med tjejerna iaf

 

PEACE out!

Recent Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge