When you truly cares for someone, their mistakes never change our feelings because its the mind that gets angry but the heart still cares!

Ligger hemma o soffan bara, tar det lugnt, skypar med Mell, lyssnar på musik facebookar och försöker lära mig mitt photoshop program… Ska snart ner på stan och träffa Midia o sen möta upp pappa. Kom hem från Stockholm igår, hade faktiskt saknat min mami de här veckorna hon vart där i Stockholm…  I förrgår så följde jag me lillebror på ett Jam i Tensta också… Men igår saknade jag mitt hem (och vännerna och var överdrivet sugen på att spela basket, då det känns som att det var evigheter sen) så Idag ska nog jag och Cheese röra oss mot basket-planen. I think/hope. Snart är min ensam hemma tid slut! :/ lite tråkigt men har ialla fall njutit vart enda sekund av min ensamhet här.

Lär mig photoshop som sagt (Me and my soulmate)

Peace Out!

 

 

Recent Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge